utorak, 26. srpnja 2011.

Poplava Android uređaja krajem godine


Dnevno se aktivira oko 500 000 android uređaja, pa nije čudno da  se skoro svakodnevno pojavi glasina o novom uređaju. Već se neko vrijeme šuška o novim LG i HTC uređajima na androidu.
LG najavljuje 7 uređaja od kojih je 6 na androidu , a HTC 4 komada za koje se još ne zna kolko ih bude android a kolko wp7.





HTC Ruby je jedan od najavljenih uređaja za kraj godine  i prema jedinoj dostupnoj slici izgleda drugačije od dosadašnjih HTC uređaja , ali za sad se još uvijek ne zna dal će biti Android ili WP7 uređaj.

HTC Ruby



HTC  Amuse, Amaze, Dynamo i Valiant, su novi uređaji za koje se samo zna da dolaze krajem godine, ali to je sve, jer ne znaju se ni specifikacije ni dal budu Android ili WP7 uređaji. Ali Amuse i Amaze zvuče ko multimedijalni uređaji a HTC je već predstavio slične uređaje na WP7 platformi-HTC Mozart and HTC Surround, pa se nadamo da će se ovi temeljiti na Androidu.




LG Prada K2 trebao bi bit uređaj debljine 8.8 mm i 4.3" ekranom kojeg će pokretati  dvojezgreni procesor i Gingerbread.
LG Prada K2


LG Victor bi od svih uređaja trebao prvi biti dostupan, a imat će 3.8" OLED ekran s rezolucijom 800x480 px, gigahercni jednojezgreni procesor,a dolazit će s podrškom za DLNA i Wi-Fi Direct.

LG Victor


LG Gelato bit će od svih navedenih posljednji dostupan, a zanimljivo je da će imati NFC čip za mobilno plaćanje, a budući da se radi o low-end uređaju pokretat će ga 800 MHz procesor i imat će 3.2" ekran.

LG Gelato

Nema komentara:

Objavi komentar