nedjelja, 24. srpnja 2011.

HTC Blast-koncept koji bi mogao postati stvaran

Postoji priličan broj profesionalnih internetskih stranica čiji se sadržaj temelji na raznim konceptima uređaja iz svijeta potrošačke elektronike. U zadnje vrijeme sve više se pojavljuju razni koncepti mobilnih telefona, a posebice postoji velika količine podataka oko iPhona 5 i budućeg modela Nokije pod Windows Phone operativnim sustavom. Oko tajvanskog proizvođača mobilnih telefona HTC, dizajneri su također vrlo aktivni i stalno predstavljaju nove prijedloge.

Podsjetimo se da tvrtka je jedan od glavnih igrača na tržištu pametnih telefona i ne treba čuditi veliki interes dizajnera za stvaranje koncepata budućih uređaja . Najnoviji dizajnerski prijedlog vezan je uz model kodnog imena HTC Blast, težine 165 grama i debljine 9 mm.To bi trebao biti uređaj visokih performansi, dijagonale zaslona 4,7-inča, AMOLED rezolucije 1280 x 720.
Srce uređaja čini dual-core Qualcomm Snapdragon procesor s 1,5 GHz satom brzine. Što se tiče memorije, predviđeno je 1 GB ROM-a i 1 GB RAM-a. Pristojno, zar ne? Interna memorija telefona je 32 GB.
Nešto za što možemo reći da je standard, a to je smještaj kamere u stražnjem dijelu. Međutim, njen senzor ima razlučivosti od 12MP. Neizostavna je i prednja kamera ali njena rezolucija od 3.2 MP ipak ne ulazi u standard. Za napajanje predviđena je baterija kapaciteta 1800 mAh.
Sve treba raditi pod operativnim sustavom android inačice 3.0 i iste inačice HTC Sense korisničkim sučeljem.







Preuzeto sa: gamebox.hr

Nema komentara:

Objavi komentar