četvrtak, 30. lipnja 2011.

HTC testira Gingerbread za Desire

HTC je potvrdio kako vrši testiranje Gingerbread-a za "obični" Desire. Ali nažalost to je za sad sve jer kao po običaju slijedi ona:
Čim budemo imali nove informacije, objavit ćemo ih.

Skype video pozivi na Androidu

Ako danas otvorite android market na svojem uređaju dobit ćete obavijest da je dostupna nova verzija Skypea za Android koja konačno donosi video pozive.
Ali da se ne raduju svi prerano, videopozivi su dostupni samo za neke uređaje na androidu:

HTC Desire S
Sony Ericsson Xperia Neo
Sony Ericsson Xperia Pro
Google Nexus S.




ponedjeljak, 27. lipnja 2011.

Opširnije ocjene korisnika na android marketu

Do sad smo za svaku aplikaciju na android marketu mogli vidjeti ocjenu korisnika koja se prikazivala zvjezdicama, ali Google uvodi opširniji prikaz ocjenivanja prema ocjenama i broju korisnika.
Ovo je korisno onima koji kupuju svoje aplikacije jer se točno vidi koliko korisnika je zadovoljno odnosno koliko njih nije zadovoljno aplikacijom. Prema starom sustavu ocjenjivanja se moglo vidjeti koliko zvjezdica ima pojedina aplikacija, a odsad se može vidjeti točna razlika između najveće i najmanje ocjene a prema nekim aplikacijama koje sam provjerio razlika je ogromna, a primjer tome je da neka aplikacija dobije najvišu ocjenu od 150000 ljudi, a najnižu od samo 4000, tako da postoji mogućnost da se nalazim među onom većinom kojoj aplikacija radi bez ikakvih problema :).