subota, 26. ožujka 2011.

Titanium Media Sync

Titanium Media Sync

Ako koristite Dropbox onda znate da bi ponekad dobrodošla funkcija automatske sinkronizacije podataka.
Sad je i to moguće s programom Titanium Media Sync, koji automatski sinkronizira podatke na Dropbox poput desktop verzije. Moguće je odabrati više mapa na SD kartici i u bilo kojem trenutku kad neku datoteku  kopirate u određenu mapu, automatski se sinkronizira s vašim Dropbox računom.
Aplikacija je korisna ako želite napraviti backup svojih slika ili dokumenata, jednostavno se mapa sa slikama označi za sinkronizaciju i svaki put kad nešto poslikate, slika se prebacuje u Dropbox račun.

nedjelja, 20. ožujka 2011.

Pretvorite svoj Android u drugi OS

Svatko ko posjeduje Android uređaj zna da postoji puno načina za uređivanje desktopa, pomoću launchera, widgeta i sličnih aplikacija.
Pa tako svaki proizvođač stavlja svoj UI na Android, tj, svoj launcher, npr. HTC ima Sense, Motorola Motoblur, Samsung TouchWiz, SE Timescape... a moguće je umjesto njih instalirati jedan od desetak ili više dostupnih launchera. Zanimljivi su oni koji imaju mogućnost pretvorbe Androida u druge sustave.


Android Seven:  Pretvorite svoj Android u Windows 7. Meni je malo spor, i ne čini mi se baš dorađen, ali zanimljivo je vidjeti windows 7 na smartphonu. Sve u svemu jako sliči na windowse pogotovo jer ima vlastiti file explorer i control panel.
Zahtjevi: Android 2.2+
Download